Aangekomen in Ho - Reisverslag uit Accra, Ghana van Sanne Bentum - WaarBenJij.nu Aangekomen in Ho - Reisverslag uit Accra, Ghana van Sanne Bentum - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Ho

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

05 Januari 2006 | Ghana, Accra

Hallo allemaal!

Ik ben ondertussen aangekomen in Ho. Dat ligt in het oosten van Ghana vlakbij het Volta meer. Dinsdagochtend zijn we met de bus vanuit Tamale vertrokken naar Accra. Uiteindelijk 12 uur over gedaan! We hadden met Carla in een hotel afgesproken en de volgende dag hadden we met Sandra afgesproken. De bus naar Ho zou om 3 uur s'middags vertrekken, dat werd half 6...! Vanmiddag gaan we met z'n 4e overleggen waar iedereen heen wil, maar waarschijnlijk gaan we morgen weer door naar Hohou, waar je watervallen kan zien. Dat ligt iets boven Ho. Daar blijven we waarschijnlijk een paar dagen, en vanuit Hohou reizen we naar beneden, naar de kust. Lekker relaxen op het strand :)

De natuur is hier heel mooi, en niet te vergelijken met Tamale. Daar is het vooral erg stoffig en droog, en hier heb je veel groen, bomen, bergen en veel betere temperatuur! Wat ook erg lekker is, is dat je nu zelf kan kiezen wat je wilt eten ipv het eten in je gastgezin!

Tot snel, xx Sanne

• 05 Januari 2006 - 12:13

Erica:

He`kanjer van ons!!

Leuk dat we weer een verhaaltje op je site kunnen lezen. Heerlijk dat de temperatuur wat aangenamer is, dat wordt echt vacantie vieren! eet vooral lekkere dingen, laat je buikje maar weer rond worden. In Tamale ben je zo je voorraadje weer kwijt! geniet van alle mooie dingen om je heen.Vooral veel plezier maken met z`n vieren!!
    dikke kussen van ons!!!

• 05 Januari 2006 - 12:53

Maj-Britt:

Hee san, wat ik me nou afvroeg is er daar iets wat wel echt lekker is?iets wat je hier zou kunnen missen?:P veel plezier daar!dikke kus. xxx

• 05 Januari 2006 - 15:02

Moeder Maaaaarie:

Hey Sen!!! Dat worden vast mooie exotische foto's die je op je site gaat zetten!Krijgen we nog een mooie zonsondergang van je te zien?? Eet smakelijk!Je gaat nu zeker je "schade" inhalen, hahaha.
    Liefs Maria x0x0x0x

• 05 Januari 2006 - 18:38

Sven:

nou kan je echt ook ff lekker van het land en soort vakantie genieten!veel plezier aan het strand en de watervallen!xx Sven (maj doe jij nou nooit wat dat je altijd 1 van de eersten bent op dit forum HAHA)

• 06 Januari 2006 - 12:23

Lucelle & Boys:

Ha Sanne,
    Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar - wij waren een weekje niksen ergens in Groningen en ik lees nu pas je avonturen met Kerst en in Hohou. Tijd is alles daar in Afrika begrijp ik. Je bent vast he-le-maal onthaast (of toch niet?). Bastiaan gaat vanaf maandag met de taxi naar en van school - ik hoop dat hij geen Afrikaanse chauffeur heeft. Liefs van ons allen en we kijken naar je volgende berichtje uit!

• 06 Januari 2006 - 19:02

Kimberley:

He Sanne,
    een heel goed nieuwejaar van ons allemaal hier!!! Ik vind je verhalen echt erg leuk om te lezen!! Ik ben vandaan terug gekomen van een special week, en het was echt heel erg gezellig!! maar ik ben toch wel een beetje bark!! nog veel plezier!!
    xxx Kim

• 07 Januari 2006 - 09:50

René:

hallo sanne.
    ik vind het heel mooi wat je allemaal doet. ik lees elk verhaal en de foto's zijn mooi.
    groeten broertje van Rian

• 07 Januari 2006 - 15:34

Angela:

He San, dus je gaat nu echt lekker relaxen.Echt super wat je allemaal meemaakt en top dat je deze site gemaakt hebt.Net zoals Kimberley ben ik ook brak van de special week.We hebben nu ook speelkamers in Hilversum erbij, omdat we 3 nieuwe speelkamerkinderen hebben.Geniet van je reis en ik ben benieuwd naar je volgende verhaal.liefs Angela

• 08 Januari 2006 - 10:42

Antoinette:

Mmmm dat van dat strand klinkt goed. Zijn daar dan ook wuivende palmen en tropische cocktails bij? Echt all inclusive dus met lekker eten en drinken! X Antoinette

• 08 Januari 2006 - 12:43

Aafje:

Hai Sanne, lekker dat je meer tussen het groen gaat zitten. Ben benieuwd naar de foto's van de watervallen!!!

Liefs

• 08 Januari 2006 - 13:25

Margreet:

Hoi Sanne
    Heb je gister een berichtje gestuurd maar deze is terecht gekomen onder het stukje, vervolg weekendje Mole, dat is dus echt weer iets van mij.Veel plezier en geniet maar lekker van de kust.

• 12 Januari 2006 - 16:54

Aafje:

Hai Sanne!
    Had het gister met Yoran over je-> 'missen zal ik haar' zei ie, toppie he! En hij vond het leuk dat hij net als de kinderen in Ghana engels mocht leren, dus wanneer je terugkomt ... verwacht ie wat van je!

Dikke kus!

• 12 Januari 2006 - 20:30

Mithelll En Joek:

lieve sanne leuk om te lezen dat het lekkr met je gaat en wij zouden zeggen geniet er van van al die mooie momenten en tot later kyus joek en mitchell

• 12 Januari 2006 - 20:47

De Hopmannetjes:

Hey die Sanne,
    Eerst nog de beste wensen voor 2006. Ik heb wel gelezen dat jij het op een hele bijzondere wijze hebt gevierd.
    Als ik je verslag nu lees open ik eerst maar even de landkaart van Ghana zodat ik een beetje kan volgen waar je het allemaal over hebt. Groet van ons allemaal en wederom kijken wij weer uit naar je volgende verslag

• 15 Januari 2006 - 20:12

Brigitte:

Hoi Sanne,
    wij wensen jou ook nog een gelukkig 2006. Je begint jouw nieuwe jaar lekker avontuurlijk op reis, en levend in een andere cultuur. Wen jij er al aan? Bij ons is nog alles hetzelfde, Tim zegt af en toe heel duidelijk dat Loesje weer komen moet, en wij altijd van; Sanne is in Africa. Wij hebben ambitieuse plannen, wij willen op skivakantie in Februari en Ricky komt mee. Zo durfen wij het wel aan. De woensdagmiddag vangt nu Bas op, het is altijd weer spannend als zijn rooster wisselt, maar Marianne en Ricky zijn ook al ingevallen. Tim mag naar een hogere groep bij het zwemmen, Jan Albert had ook door dat Tim vooral niet mag kunnen staan, anders doet hij echt niets. Hij zwemt nu met oudere jongens die visueel gehandicapt zijn. Het is nog even aankijken, of deze combinatie voor de docenten nog te behappen valt.
    Sanne, ik wens jou een hele spannende reis.
    Brigitte